A Waldorf iskolákban agymosást végeznek a diákokon?
Milyen szekta meg agymosás? Inkább a ,,normál" intézményekben végeznek ilyen jellegű ,,oktatást". Pl.: Kémia órán azt tanultam én is, hogy a desztillált víz halálos, más meg azon el 20 éve, csak azt issza, totál egészséges, lásd.: Weixl-Várhegyi László...
Csupa-csupa hazugság a jelenlegi oktatás, és most egyetemre járok, van egy tanárom, és ő is elismeri ezt, pedig több diplomás egyetemi docens. Ezért nem is tanítana egyetemen kívül máshol, meg más szakmát azon kívül, amit most tanít(filozófiát tanít, meg szakmai nyelveket).
De akár csak az 56-os forradalmat is hozhatnám. Most az forradalom, vagy ellenforradalom? Te másképp tanultad, meg a szüleid is. Van még 6 millió példa erre.
Rudolf Steiner jót akart az emberiségnek, nem rosszat, mint elég sokan. Nem volt célja az agymosás, meg a szektázás.
Tudom, tudom most laposföldhívő leszek, stb. De leszarom.
Amúgy sosem jártam waldorfba, de ismertem olyat, aki igen, és én pl szívesen kipróbáltam volna, csak elmaradott környéken nőttem fel, ahol a közelben nem volt ilyen intézmény.
Igen.
Persze ők csak sikeres embereket nevelnek, csak hát a szcientológia is ezzel jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!