Ha az egyik gondviselőm (pl. édesanyám) neve megváltozik egy válás miatt, akkor köteles vagyok-e azt jelenteni az iskolámnak?
Figyelt kérdés
Elváltak a szüleim, és édesanyám nevéről lekerül az "xy-né" rész. Ezt köteles vagyok e jelenteni az iskolámnak? Ha nem jelentem, lesz bármi belőle?dec. 1. 09:39
1/3 anonim válasza:
Az anya nevénél a születésit használják. Egyébként jelezheted, mert neki lesz kínos, hogyha felhívják, vagy megkeresik valami miatt és xynézni fogják.
2/3 anonim válasza:
Anyukádnak mindig a születési nevét kell megadni mindehol. Ha nem azt adtad meg, akkor elve el volt cs.ve eddig is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
dec. 3. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!