Óvodapedagógus felvételit Kodolányi János Egyetemen nagyon szigorúan veszik?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, jelenleg kisbabámmal vagyok itthon. Kiszeretném használni ezt a 3 évet és tanulnék. Nagyon szívesen foglalkoznék gyermekekkel, így jött az ötlet, hogy óvodapedagógiát tanuljak. Egyébként logisztikus vagyok, de pályát váltanék.
Van esélyem egy sikeres felvételihez 10 évvel érettségi után? Ének-zenét még középiskolában tanultam utoljára, testnevelésen is akkor vettem részt.
Kisbabámnak sokat énekelek, Ő imádja. :) Család szerint jó hallgatni, ahogy énekelek neki, de ők laikusok és elfogultak is :) egyébként bot fülem van.
tegnap 22:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!