Óvodapedagógus felvételit
Kodolányi János Egyetemen nagyon szigorúan veszik?
Figyelt kérdés
32 éves vagyok, jelenleg kisbabámmal vagyok itthon. Kiszeretném használni ezt a 3 évet és tanulnék. Nagyon szívesen foglalkoznék gyermekekkel, így jött az ötlet, hogy óvodapedagógiát tanuljak. Egyébként logisztikus vagyok, de pályát váltanék.
Van esélyem egy sikeres felvételihez 10 évvel érettségi után? Ének-zenét még középiskolában tanultam utoljára, testnevelésen is akkor vettem részt.
Kisbabámnak sokat énekelek, Ő imádja. :) Család szerint jó hallgatni, ahogy énekelek neki, de ők laikusok és elfogultak is :) egyébként bot fülem van.
Szerintem örülnek,ha valaki egyáltalán jekentkezik oda
dec. 1. 05:23
2/9 anonim válasza:
Én szurkolok neked :)
Mondjuk engem nem vettek fel másik egyetemen erre a szakra, mert oda komoly énektudás kellett volna, talán ezen az egyetemen nem lesznek olyan szigorúak a felvételin. Amúgy az egyetemet én is néztem, csak másik szakot, ha van távoktatás, azt válaszd baba mellett :) Ha nincs, akkor a levelező is jó, tudtommal nem kötelező bejárni, csak zh-zni meg vizsgázni.
dec. 1. 09:17
3/9 anonim válasza:
Pont ennél az egyetemnél ne vennének fel? 🥲
dec. 1. 18:36
4/9 anonim válasza:
A Kodolányi elég gyengécske egyetem, szerintem ott nem lesznek szigorúak. Az ELTE óvopedagógián szoktak azért szórni az alkalmasságin, de leginkább a beszéd alkalmassági miatt, nem megengedett a beszédhiba, rosszul ejtett hang st. Másodsorban az ének miatt, de nem is a hang, az átlagos teljesen jó, de pl ritmusérzék, ilyesmi. A tesitől szoktak sokan félni, de azon nem nagyon szoktak elbukni. A Kodolányin nem tudom hogy van, de eltén be kell járni az órákra és óvodai gyakorlatokra.
dec. 2. 19:04
5/9 anonim válasza:
Egyébként indul egyàltalàn ott óvopedagógia? A tavalyi ponthatároknál nincs, csak pedagógia.
dec. 2. 19:13
6/9 A kérdező kommentje:
Nem sajnos, csak pedagógus. Valószínűleg a nagy nézelődés közben belegabalyodtam az oldalakba :)
Nagyon sajnálom, mert vidéki vagyok, és Székesfehérvár van a legközelebb hozzánk.
dec. 10. 14:26
7/9 anonim válasza:
Veszprém nagyon messze van? Ott van óvopedagógia.
dec. 11. 00:20
8/9 A kérdező kommentje:
Nincs. Kb ugyan annyi, mint Székesfehérvár. Kisbabámmal vagyok jelenleg itthon, ezt az időt szeretném kihasználni tanulásra. Pannon Egyetemet erősebbnek vélem, ezért elsősorban a Kodolányin gondolkoztam.
dec. 11. 13:23
9/9 anonim válasza:
Az óvopedagógia azért nem egy túl nehéz szak már alapból sem. És azért a Pannon Egyetem sem arról hires, hogy a legerősebb lenne, szóval szerintem próbáld meg nyugodtan, ha erre vágysz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!