Valaki ajánlana nekem online elérhető óvodai ünnepek tervezéséről, vagy óvodai ünnepek fajtáiról szóló szakirodalmat? (Főleg zöld jeles napok)
Figyelt kérdés
Lehet folyóirat vagy bármi, amiben van egy pici rész ezzel a témával kapcsolatban. Magyar vagy más nyelven...nov. 23. 13:54
1/3 anonim válasza:
Ennyi idő alatt, míg ezt ideírtad, a legnagyobb keresőben bizonyára választ kaptál volna.
2/3 anonim válasza:
Jogos. Beírtam, hogy madarak és fák napja. Rögtön hozott cuki videókat, meg négy másik zöld napra találtot.
3/3 A kérdező kommentje:
Engem nem a Madarak és fák napja érdekel. És igen, kerestem rengeteg mindent találtam és könyvtárba is voltam, de az első bevezető fejezetet nem azzal szokás kezdeni, hogy na akkor Madarak és fák napja. Konkrétan ünnepek tervezésére nem találok könyvet, ami leírja részletesen a zárt és nyílt körű óvodai rendezvények tervezését vagy jelentőségét. Mert ha le is írnám magamtól, amit tudok, kell valami, amivel alátámaszthatom. Ha nem tudtok választ adni, akkor NE írjatok semmit.
nov. 24. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!