Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyi idő megírni egy 5...

Mennyi idő megírni egy 5 oldalas beadandót?

Figyelt kérdés
Mennyi anyagot kell hozzá gyűjteni? Mennyi időbe telik anyagot gyűjteni? Mennyi idő megírni? Még 3 hetem van rá, de egyszerűen képtelen vagyok elkezdeni, nem is tudom hol kéne és milyen anyagok kellenének hozzá.
ma 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem kb két óra anyaggyujtessel együtt. Gyorsan gépelek tíz ujjal. Plusz előtte vázlatpontokat csinálok és arra építem fel a szöveget. De én gyors vagyok, tudom. Másnak sokkal több, ahogy hallom az évfolyamtarsaimat.
ma 19:53
 2/7 A kérdező kommentje:
És hogyan/honnan gyűjtesz anyagot? Én távoktatásra járok, azt sem tudom hol kezdjek neki, nem sok segítséget kaptunk.
ma 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha tré munkát akarsz kiadni a kezeid közül, gyorsan, órák alatt megvan...

Távoktatásban a legtöbb munka jellemzően gagyi... Szóval ha a móduszt veszem alapul, akkor sztem ha most kezdesz, még ma végezhetsz is.

Ha komolyabb minőséget szeretnél produkálni, az más kérdés.,..

ma 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha ennyire vakon vagy, akkor sok idő. Próbáld meg minél előbb elkezdeni, mert az anyagyűjtés is sok idő, meg néha a gondolatok megfogalmazása is. És menet közben is eszedbe juthat majd, hogy mégis javítani akarsz benne itt-ott, arra is maradjon idő. Pár napot mindenképpen szánnék rá a helyedben.
ma 20:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Téma nélkül nehéz megmondani. Nekem volt már másfél óra is, mert kb csak gépelni kellett, tudtam, mit akarok írni, mert két nap is. Ennek több azért felesleges.
ma 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nagyjából foglald össze magadnak, hogy mit szeretnél, vázlatpontokkal meg ilyesmikkel, aztán írd be chatgpt-be. Majd a chatgpt által kiadott szövegből vágd ki a rizsát, kicsit fogalmazd át, rendezd el, hogy normálisan nézzen ki és ennyi. Rengeteg időt meg tudsz spórolni.
ma 20:44
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Hiteles forrásból kell hivatkozni, nem opció a chatgpt.
ma 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!