Meddig lehet írni egy ceruzával hegyezés után? Hány centi maradjon a törzséből, amivel még tudsz írni, vagy ami után már kidobod?
Figyelt kérdés
nov. 15. 02:16
1/6 anonim válasza:
Te még sosem nézted meg, hogy írsz a ceruzával?
Nyilván, ahol megtámasztod a hüvelyked és a mutatóujjad között, arra a hosszra van szükség a normális íráshoz.
2/6 anonim válasza:
Íráshosszban óriási a különbség a különböző ceruzatípusok között: egy 6H-s ceruza szerintem legalább százszor tovább tart, mint egy 6B-s.
3/6 A kérdező kommentje:
Már nem tudom megtámasztani, hanem csak az ujjaim közé venni.
nov. 15. 11:13
4/6 Sisi4 válasza:
Az nem jó! Hagyj rá többet, hogy kényelmesen tudd fogni, és szépen tudj írni, mert így az írásod is ronda lesz, és nagyon rosszat tesz a kezednek, ha így írsz vele. (Lehet amúgy kalni ilyen ceruzafogókat)
5/6 anonim válasza:
Na igen, a ceruzahosszabbítók. Nem hittem volna, hogy ma is vannak még. Mondjuk én töltőceruzát használtam, így ezek általános iskola végére kiestek az érdeklődési körömből, az meg 66-ban volt. :D.
6/6 anonim válasza:
Nem szoktam ceruzát kidobni. Ha már nem kényelmes írni vele, írok másikkal és kész. De attól még a picit is megtartom. Ha másért nem, hát azért, mert viccesen néz ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!