Meg merjem ezt csinálni, ér ennyit egy jegy?
Sziasztok!
Egyetemre járok, sajnos előző félévben nem sikerült egy tárgyam, most az őszi szemeszterben felvettem, mint előadás nélküli óra (tehát csak vizsgám van belőle). Az oktató mondta, hogy tudja, sokaknak az előfeltétel miatt nem lett beírva tavaly a jegy, ő nem is szeretne szőrszálhasogató lenni, így aki tavaly teljesítette már a tárgyat, de a jegyét nem lehetett rögzíteni emiatt, az küldjön neki e-mailt, ha sikerült az, amire ez a tárgy épül és legyen fotózva a tavaly kapott jegy (egyetemi rendszerben rögzítik, amíg a Neptunba nem vihető fel, pl. ha nincs meg az előfeltétel). Nekem ott egyes szerepelt, de egy kis Photoshoppal átjavítottam. Nem látszik, nem feltűnő.
Nagy könnyebbség lenne, mert hiába nem szőrszálhasogató az oktató, hatalmas az anyag és így is viszonylag sok vizsgám lesz. Ráadásul ő új, idén kezdett, tavaly még más vitte ezt a tárgyat, aki időközben elhunyt.
Barátaim szerint küldjem el neki, biztos nem kapta meg az előző oktatónknak a jegyzeteit, a rendszerébe nem tud belépni, oda van rögzítve a jegy csak. És hogy az oktatóknak is nyűg a vizsgáztatás, nem véletlenül mondta ezt, ő is szórná ki, akiket lehet, hogy ne kelljen minden héten Pestre járkálnia majd a vizsgaidőszak alatt emiatt.
Ti meglépnétek ezt?
Kicsit elvarázsolt tanár amúgy, beszéltem olyanokkal, akiket tanít, mondták, hogy néha mintha nem tudná, épp milyen órát tart és kiknek (több helyen is tanít).
Jesszusom, dehogy.
Egyébként ott bukik a történet, hogy felvetted mint vizsgakurzus, ez kb. evidensé teszi, hogy nem tettél belőle sikeres vizsgát az előző félévben.
Nem is értem, szerinted ez hogyan működött volna :D
Azok is felvették, akiknek sikerült a tárgy, de az előfeltétel nem.
Mert a jegyet nem tudták nekik sem rögzíteni. Tehát az év végi zh sikerült nekik, de hiába, ha az előfeltétel, amire a tárgy épült, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!