Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok írni tippeket tanulás...

Tudnátok írni tippeket tanuláshoz?

Figyelt kérdés

Nagyon sokáig nem volt arra szükségem, hogy én leüljek tanulni iskolán kívül,azzal, hogy órán leírtam a jegyzetet és odafigyeltem 5-ös tanuló voltam.

Viszont mostmár így 11. osztályban érzem, hogy ez egyre inkább nem elég. Eléggé olyan érzés mintha lassan butulnék el, egyre több olyan tanyanyag van ami nem ragad meg a fejemben, vagy szimplán tényleg olyan amihez le kell ülni tanulni(pl. térképek, versek, képletek).

Viszont valahogy sose alakult ki bennem egy rendszer, hogy mikor hogy tanulok, nagyon nincs bennem meg a motiváció, hogy megtegyem mivel görcsösen kapaszkodok abba, hogy eddig is ment tanulás nélkül.

Ezenkívül ha sikerül is rávennem magam akkor az annyi, hogy átolvasok mindent és újra meg újra leírom a fontos dolgokat, ami szerintem nem a legalkalmasabb megoldás.

Ti hogy szoktátok a legkönnyebben megjegyezni/megtanulni a dolgokat? Van benne valamilyen rendszer, hogy minden nap ekkor és ekkor tanultok, vagy csak dolgozatok elött ültök le tanulni?

tegnapelőtt 21:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!