Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Hogyan tudnám elérni, hogy minél több ember töltse ki a kérdőívemet?

Figyelt kérdés
Próbáltam már minden social media felületen, illetve hoxa-ra is feltettem már. Szóba jöhet más oldal is?

nov. 12. 16:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
a puszi, pacsi, keksz miatt kukáztam.
nov. 12. 16:53
 2/11 anonim válasza:
Kérdező! Én elkezdtem kitölteni hogy segítsek a vizsgádban, de az a problémám, hogy egy idő után csak a találkozás körülményeiről kérdezel..... Szoktam nézni a rosszlányokat gondoltam is, hogy esetleg kipróbálom a fizetős szexet..... De nem volt rá még alkalmam.... Emiatt csak azokra a kérdésekre tudok válaszolni, amik "elméletiek"..... Akkor is ki lehet tölteni, csak a találkozóra vonatkozó részeket hagyjam ki?
nov. 12. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Például azzal, hogy kérdésnek álcázod.
nov. 12. 18:04
 4/11 A kérdező kommentje:
#2: igen, azzal is sokat segítesz, ha csak azokat töltöd ki, amelyek elméletiek:)
nov. 12. 18:06
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

"Előfordult-e már, hogy a híváskor/ismerőse hívásakor nem egy nő szólt bele a telefonba"

. Mivan??? Miért ne lett volna?

Ez a legrosszabb kérdőív, amit valaha láttam...

nov. 12. 18:06
 6/11 A kérdező kommentje:
#5: örülök, hogy így gondolod. A szakirodalom említi, hogy előfordul, hogy nem a hirdető lány kezeli a megkereséseit, hívásait, SMS-eit. Ezzel a kérdéssel pedig pont ezt akartam felmérni, hogy ez valóban megtörtént-e már valakival.
nov. 12. 18:11
 7/11 anonim válasza:
25%
2-es vagyok.. Egyébként szerintem nem rossz a kérdőív, nagyon alapos :) akkor azt kitöltöm benne, amire tudok válaszolni :)
nov. 12. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
36%

#6: milyen hirdetők? A kérdésben ismerősről van szó.

Nyilván ha nem női ismerőst hívtam, jó eséllyel nem nő vette fel a telefont.

nov. 12. 18:14
 9/11 anonim válasza:
100%
8-as ezt úgy értette, ha van ismerősöd, aki igénybe vette a szolgáltatást, ő járt-e úgy, hogy nem a hírdető nő vette fel a telefont, hanem egy férfi.
nov. 12. 18:20
 10/11 anonim ***** válasza:
0%

#9: pont ez a baj egy kérdővvel, ha át kell látni a témát, mire megy ki a kérdés, mert befolyásolja a válaszadást.

Meg ezt a kérdést világosabban is fel lehetne tenni.

nov. 12. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!