Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül mostanság úgy...

Mennyibe kerül mostanság úgy nagyjából egy jogosítvány megszerzése? 300 e-ből anblokk meg lehet úszni vagy ilyenről ne is álmodjak?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le egyenként is hogy kb mi mennyibe kerül.

Pl. Orvosi, elsősegély,

kresz, gyakorlati órák stb.

És sok oldalt megnéztem, de nincs mindenütt rajta, hogy pl. mennyi az elsősegély mennyi. Így én nem tudok kalkulálni :-(

nov. 12. 14:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos mostanság már inkább a 400 felé közeit az ár.
nov. 12. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Én még az elején vagyok kb 60ezer volt ebben az online kressz "tanfolyam" van benne és az első vizsga.

Tehát ne úgy állj neki, hogy egyben kell kifizetni az egészet, lesz időd közte bőven :D

nov. 12. 15:54
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Félmillió alatt nem lesz.
nov. 12. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb fél millió azért biztosan kelleni fog, de attól függően, hogy hányadjára mész át, hány órát kell venned, lehet több is.
nov. 13. 11:38
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Én is úgy számoltam...

400 e manapság...

Igen mondjuk lehet szétoszlatni is, az a jó benne...

És vmilyen legjobb iskolát ajánlani tudtok esetleg? Pesten, lehetőleg ilyen nem túl belvárososban, de nem is túl kint, mondjuk ilyen 8,9,13,14. esetleg 4. kerület...

nov. 13. 16:04
 6/7 anonim válasza:

Orvosi alkalmassági: 7.200 Ft

KRESZ tanfolyam (tantermi és online is ugyanannyi): 55.000 FT

KRESZ vizsgadíj: 4.500 Ft

Forgalmi vizsgadíj: 11.000 Ft

Ezek a fixek, a többi mind változó. Vidéken csinálom, pesten biztosan drágább.

Elsősegély tanfolyam és vizsga ára: 37.000 Ft

Vezetés: 9000 Ft/ óra (30 óra 270.000 Ft)

Ha minden jól megy, nem kell plusz órát vennem és nem bukok forgalmin, akkor 385.000 Ft, de pesten fixen üti a fél milliót.

nov. 13. 20:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Igen, ezt elengedtem, ez ennyibe kerül...

Még az a jó hogy nem egybe kell kifizetni.

tegnapelőtt 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!