Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Munka mellett végezhető...

Munka mellett végezhető ingyenes tanfolyamok 30 év alattiaknak?

Figyelt kérdés
Elvileg van ilyen lehetőség de így online nem találok semmi hasonlót esetleg valaki tud erről valamit?
nov. 4. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Estire jellemzően munka mellett mennek az emberek, és az ingyenes(ha még nincs új rendszerben szerzett 2 szakmád), és korhatár sincs.

Tehát vár bármelyik technikum, vagy szakképző ahol zajlik esti felnőtt oktatás.

nov. 6. 14:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Ilyen okj targoncàs raktàros beleszàmìt?

Egyébként nekem ismerős momdta hogy haverja el ment valami tanfolyamra meló mellett és mivel 30 alatti ingyenes. Nem szàmìt hogy màr van 2 okj-s tanfolyama.

Kersetem neten de csak fizetős van.

nov. 7. 05:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az munkaügyis tanfolyam volt, de amellett meg nem dolgozhatsz, mert fizetést kapsz a tanulásért. Mindenesetre lehet egy kérdést megér. Én munkaügyin keresztül szereztem már szakmát például, és nagyon jó volt.
nov. 7. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!