Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvostanhallgatók/jogi hallhat...

Orvostanhallgatók/jogi hallhatók ti dolgoztok valamit az egyetemen kívűl?

Figyelt kérdés
nov. 3. 15:57
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
kívül*
nov. 3. 15:58
 2/14 anonim válasza:
0%
Ezekre a szakokra a pénzes családok gyerekei járnak. Be mondd, hogy te vagy a kivétel.
nov. 3. 16:23
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

#2 ez egyáltalán nem igaz, saját tapasztalat.

Én is ezek közé tartozom kérdező, és nem dolgozom, a szaktársaim nagy része pedig szintén nem dolgozik.

Nyaranként egyébként van kötelező gyakorlat mindkét szakon, ami éppen elég.

Nem lehetetlen dolgozni, de csak kiemelkedően jó képességű hallgatóknak szokott sikerülni.

nov. 3. 23:50
 4/14 anonim válasza:
0%
#3 nyilván vannak kivételek. de a jellemző ez. eleve kicsit a társadalmi mobilitás Magyarországon, de ezeken a szakokon még jellemzőbb az, hogy a szülők is jogászok, orvosok stb.
nov. 4. 01:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

#3 te gondolom egyikre sem jársz, kivülről ugatsz bele sztereotípiákat puffogtatva. Igen, előfordul, de nem nagyobb arányban mint más szakoknál...

Nem jellemző.

nov. 4. 07:17
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
igen, Elte levelezőn vagyok másodéves joghallgató, mellette a Semmelweisen vagyok levelezős szülésznő hallgató. Emellett vállalkozásom van, és németet tanítok.
nov. 5. 18:02
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Persze, itt a gyakorin mindenki batman:)

Levelező amúgy sem ide tartozik

nov. 5. 19:12
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem írta a kérdező, hogy nappali vagy levelező tagozat, és mivel az egyik szakom jog, így bátorkodtam válaszolni. Nem értem ezt a magyar mentalitást, ahol folyamatosan muszáj a másikba beleállni
nov. 5. 19:57
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Mivel levelező felnőtteknek van akik dolgoznak mellette, elég egyértelmű hogy nem arra gondolt....
nov. 5. 20:05
 10/14 anonim válasza:
0%
#5 neked mit csinàlnak a szüleid?
nov. 7. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!