Orvostanhallgatók/jogi hallhatók ti dolgoztok valamit az egyetemen kívűl?
Figyelt kérdés
nov. 3. 15:57
1/14 A kérdező kommentje:
kívül*
nov. 3. 15:58
2/14 anonim válasza:
Ezekre a szakokra a pénzes családok gyerekei járnak. Be mondd, hogy te vagy a kivétel.
3/14 anonim válasza:
#2 ez egyáltalán nem igaz, saját tapasztalat.
Én is ezek közé tartozom kérdező, és nem dolgozom, a szaktársaim nagy része pedig szintén nem dolgozik.
Nyaranként egyébként van kötelező gyakorlat mindkét szakon, ami éppen elég.
Nem lehetetlen dolgozni, de csak kiemelkedően jó képességű hallgatóknak szokott sikerülni.
4/14 anonim válasza:
#3 nyilván vannak kivételek. de a jellemző ez. eleve kicsit a társadalmi mobilitás Magyarországon, de ezeken a szakokon még jellemzőbb az, hogy a szülők is jogászok, orvosok stb.
5/14 anonim válasza:
#3 te gondolom egyikre sem jársz, kivülről ugatsz bele sztereotípiákat puffogtatva. Igen, előfordul, de nem nagyobb arányban mint más szakoknál...
Nem jellemző.
6/14 anonim válasza:
igen, Elte levelezőn vagyok másodéves joghallgató, mellette a Semmelweisen vagyok levelezős szülésznő hallgató. Emellett vállalkozásom van, és németet tanítok.
7/14 anonim válasza:
Persze, itt a gyakorin mindenki batman:)
Levelező amúgy sem ide tartozik
8/14 anonim válasza:
Nem írta a kérdező, hogy nappali vagy levelező tagozat, és mivel az egyik szakom jog, így bátorkodtam válaszolni. Nem értem ezt a magyar mentalitást, ahol folyamatosan muszáj a másikba beleállni
9/14 anonim válasza:
Mivel levelező felnőtteknek van akik dolgoznak mellette, elég egyértelmű hogy nem arra gondolt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!