Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol találom meg a 2024-es...

Hol találom meg a 2024-es őszi érettségi angol emelt szóbeli tételeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már mindenhol próbáltam keresni, annyit tudok, hogy az Oktatási Hivatal oldalán találhatom meg a tételeket, de nem tudom, hogy azon belül pontosan hol. Én sehol nem találtam meg az oldalon.

Ha valaki tudja, hogy pontosan hol vannak, be tudná linkelni vagy valamilyen módon elmagyarázni? Előre is köszönöm szépen.

okt. 28. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
okt. 28. 11:46
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tételek, hanem témakörök. Ezekből állítják össze a tanárok a tételeket, amik tulajdonképpen feladatsorok. Mindegyik feladatsor 3 témakört érint. És nem, nem lehet előre tudni, hogy a feladatsorokban pontosan mik lesznek a kérdések.
okt. 28. 11:48
 3/4 A kérdező kommentje:
#2, igen, ezeket én is tudom. Témakörök helyett tételeket írtam, bocsánat.
okt. 28. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, #1.
okt. 28. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!