Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megéri elvégezni csak az...

Megéri elvégezni csak az érettségiért ?

Figyelt kérdés

Szóval van az a helyzet,hogy én 1 évet elvégeztem sikeresen szakmunkásban a sulimban és szakot is váltottam meg úgy teljesen mindent,mert technikumon vagyok és én jaj még előző évben úgy voltam vele hogy jaj,de könnyű mert nem kellett annyit tanulni és olyan értelmetlen dolgokról tanulni mint most(számomra értelmetlen).

Na és csak teljesen saját magamban gondolkodom ezen,mert el kell hogy végezzem az érettségit tehát muszáj kibírnom ha már átsírtam magam technikumra.

Azért még is a ti véleményetekre lennék kiváncsi,hogy amúgy ha otthagynám és érettségit nem teszek le hanem majd egyszer nyelvvizsgát és nem csak 1 nyelv érdekel és ugye valamelyik szakot újból elkezdeném akkor kifezőtő lenne?

Vagy megkéne szerezni azt az érettségit mindenképp?

Az is lehet higy a nyelvvizsgához fontos az érettségi vagy is muszáj.

Amúgy ha nagyon odatenném magam tényleg még amire nem tudok odafigyelni és csak elkallódik a figyelmem vagy is verem magam a padlóhoz még ahhoz is vagy nem tudom akkor lehet meglenne egy ideig bár ilyen lustasággal lehet nem fog menni a nyelvtanulás sem.

Lehet tényleg erőt kéne vegyek magamon csak hát nem veszem észre,hogy milyen jó életem van....

Hát legalább ha másra nincs értelme ki írni ezt akkor magamból legalább ki írtam.

Köszönöm már előre is a kedves aranyos anyázós választ hogy addig örüljek amig tanulok,de persze komolyan véve mindent megköszönök:)

okt. 20. 21:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ott vagy, ne futamodj meg a vége előtt, az érettségi megszerezhető és fontos. Átrugdosnak, az osztályzat mindegy, csak legyen meg a fedeles bizonyítvány. Aztán még nyelvvizsgát is tehetsz, így a kettő együtt jelent egy normális kezdetet, plusz ugye a szakmád.
okt. 20. 21:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt kihqgytam,hogy én már megpróbálom igen.

Csak az a durva hogy még 10.-es vagyok és már kétségesek a jegyeim:D

Pedig nem fogyasztok semmilyen agybutító tartalmat még tikokot sem.

Jó lehet hazudok mert régi sorozatokat imádok nézni.

okt. 20. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván időt kell a tanulásra szánni, de azért ne legyél kishitű, hogy neked az nem fog menni. Nem vagy butább az osztálytársaidnál.
okt. 20. 21:57
 4/9 SZTANN ***** válasza:
100%

Lustasággal meg örök kétségekkel semmi sem megy. De az érettségi - pláne ha már ott vagy! - fontos, bármerre is irányulsz később, az fontos, jó alap.

NE ADD FEL! A nyelvet is jobban tanulhatod, minden mást is megalapozol. Így most majdnem 3 éved van arra, hogy ténylegesen pályát válassz, és hogy kiderüljön, mi neked a legjobb.

SZEDD ÖSSZE MAGAD - most még nem késő!

okt. 21. 06:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem fogom feladni szerintem.

Jó most nagyon nem a saját teljesítményem adom,de a lényeg hogy átmenjek és ne bukjak meg.

okt. 21. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, csak legyen meg, még akkor is, ha az összes jegy kettes, később ha meggondolod nyugodtan tehetsz javítót/emeltet (ami könnyebb lesz hiszen elég 1 vagy 2 tárgyra fókuszálni)

Ja és nem tudom, hogy tudod-e, de az emelt angol érettségi ami legalább 60%-os B2 nyelvvizsgát ér. :D

okt. 21. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam,de köszi szépen.
okt. 21. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel

Lehet nehéz de hiddel utána csak jobb lesz

És fontos az érettségi

okt. 22. 10:46
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem adom fel nekem már az 50 óra közösségi szolgálat is megvan és pedig sok osztálytársamnak nincs még meg:D
okt. 23. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!