Óvodát szerettem volna váltani, ezért felhívtam egy óvodavezetőt érdeklődni, hogy van e hely stb, erre rá 5 percre már a saját óvodavezetőnk hívott fel, hogy mire fel akarok én óvodát váltani.Nagyon kellemetlen helyzetbe kerültem. Ez így rendben van?
Elég érdekes húzás a másik óvoda vezetőjétol, de ne legyen lelkiismeretfurdalasod, bátran mondd meg a réginek, hogy mi miatt akarod a váltast. Hátha meg segíteni is tud, és nem is kell váltani.
Mondom ezt úgy, hogy mi a lányomnak váltottunk nemrég sulit, és nem érdekelt semmi, csak hogy neki jobb legyen.
Szerintem nagyon nem etikus!
Mármint az általad felhívott óvodavezetőtől, hogy milyen alapon adott ki téged a jelenlegi óvodád vezetőjének?!
Ezek után biztos, hogy egy harmadik óvodát keresnék....
Én egy nagy nevű bolthálózattal jártam így, hogy egyszer kitöltettek velem egy központi kérdőívet anonimitást ígérve a véleményemről és én pedig őszintén leírtam benne, amit gondolok és valós negatív tapasztalataimat az egyik boltjukban, erre másnap már a konkrét bolt vezetője keresett meg engem saját nevemen és saját elérhetőségemmel engem kérdőre vonva, hogy mit képzelek én és stb, na azóta már nem vásárolok ennél a cégnél.
Hatalmasat csalódtam és rendkívül kellemetlen volt.
Na, nem az igazság felvállalása, mert az állításaimat továbbra is fenntartottam immár névvel, hanem az, hogy becsaptak az anonimitást illetően és kiadták a személyes adataimat, amivel szerintem megsértették a jogaimat.
Na, szerintem most is ez történt itt veled, csak a körítés volt más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!