Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az online kreszhez mindenképpe...

Az online kreszhez mindenképpen regisztrálni kell e-Titán fiókot, vagy hogy van ez? Elküldtem a szerződésem, ill. tegnap átutaltam a kért összeget az egyik autós iskolának, de semmi nem jött még az email címemre.

Figyelt kérdés
F@sz ki van, küszködök ezzel a szar e-Titánnal, mert amikor bejelentkezem, akkor egy másik autósiskolához irányít át, szóval nem tudom, hogy mi a francot kéne ezzel kezdeni.

okt. 16. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Az autósiskola regisztrál be, utána tudod használni az e-Titánt, kapsz majd róla emailt. Nekem is kb 2 nap volt mire elintézték, max hívd fel őket holnap hogy mi a helyzet már vele
okt. 16. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :) Másfél órát küszködtem, hogy mi van már, de akkor jól van. :)
okt. 16. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!