Hogy tudnék puskázni?
Figyelt kérdés
Holnap föci röpit írunk. Egész délután tanultam, de nem volt elég. Szeretnék puskát írni. Nem feltétlen fogom használni, mivel valamennyit tudok, de szeretném ha a biztonság kedvéért ott lenne. Milyen ötleteket tudtok?okt. 16. 20:12
1/5 anonim válasza:
Nekem egy tuti módszerem van puskázásra... megtanulok mindent, amit tudok és csak az agyam használom; az alamuszi megoldásokat meg ignorálom
2/5 anonim válasza:
Kólás flakon cimkéjére írod belülről, visszaragasztod. Ha megdöntöd látszik, ha felállítod akkor nem. Én érettségire a Siós dobozt szkenneltem be, átírtam az összetevőket a töri évszámokra, ráragasztottam majd lemásoltam a 20 centivel orrom előtt álló dobozról.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem egy tuti módszerem van puskázásra... megtanulok mindent, amit tudok és csak az agyam használom; az alamuszi megoldásokat meg ignorálom - Igen, alapvetően nekem is ez az elvem, és pont azért kérek segítséget, mert nem vagyok valami gyakorlott benne, de most nem tudom megtanulni már azt a mennyiséget.
okt. 16. 20:56
4/5 anonim válasza:
Csak az idióták magolnak be minden sz@rt, aminek soha nem fogják hasznát venni, csak arra a 2mp-re amíg leírják a dogában. 2024 van, az internet ott a zsebében mindenkinek. A föci még csak nem is érettségi tárgy, kipuskázod aztán többet az életben nem kell foglalkoznod vele.
5/5 anonim válasza:
Felírnám a kezemre, ha attól több infó kell, akkor padba be a kisjegyzetet, aztán ennyi.
De ha van olyan pulcsid, aminek egy zsebe van középen, az is jól tud jönni. A tanár a zsebeidbe nem nyúlhat úgysem.
Volt egy osztálytársam aki annak idején a cipőjére írta fel a puskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!