Mentőtiszt III képzés?
Figyelt kérdés
Létezik még orvostanhallgatóknak mentőtiszt III képzés? Semmilyen információt nem találok ezzel kapcsolatban (ami az elmúlt 1-2 évből származna).
Bármi ezzel a képzéssel kapcsolatos info érdekelne.
okt. 16. 19:23
1/9 anonim válasza:
6 évben kötelező mentőzni (Semmelweis)
2/9 anonim válasza:
Az egyetem tanulmányi osztálya sem tudja? >:) Vagy én hívjam fel őket?
(És ez jár orvosira..., kész...)
4/9 anonim válasza:
A Jankának a tiktokját is megnézheted ha nem hiszed el vagy járj utána vagy végezd el!
7/9 anonim válasza:
A Semmelweisen nekünk még volt (2018-19-ben voltam ötödéves), de a következő években nem szervezték meg, haveromnak Szegedre kellett mennie érte.
1-es: a hatodéves 1 hetes mentőgyakorlat (ami összesen 3 darab műszak) nem azonos a mentőtiszt III képzéssel. Ezt persze csak azok tudják, akik nem csak a Janka tiktokján láttak orvosi egyetemet.
8/9 anonim válasza:
7-es ez igaz! De azt mondtam van! Ilyen
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
okt. 17. 17:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!