Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Programozáshoz és weboldal...

Programozáshoz és weboldal készítéshez tippek ?

Figyelt kérdés
Sziasztok , 21 éves vagyok és komolyabban neki szeretnék állni programozni vagy weboldalt fejleszteni ( attól függ melyik menne jobban). Tippeket és tanácsokat szeretnék kérni ehhez , programozáshoz értek kicsit python , javaval már foglalkoztam. A jelenlegi munkám nagyon kimerít fizikailag és mentálisan is ,ezért szeretnék változtatni. Egyedül lakom és elég sok a kiadásom ezért a programozói egyetem kizárva... Rövidebb és nem olyan drága kurzusra befizetnék , de a legjobb az lenne ha magamtól megtudnám tanulni videók ,tutoriálok stb által. Eleinte másod állástként tervezem ,a végső célom az lenne hogy itthonról tudjak megélni a web fejlesztés/programozásból. Kezdőként minden tanácsot elfogadok és nagyon szépen köszönöm előre is !!

okt. 14. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
13%
Írok privátot, mert itt sok hülye szalad össze mindjárt.
okt. 14. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:
okt. 14. 17:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Nálunk több bootcamp és okj képzést végzett fejlesztő dolgozik. Olyan emberrel nem találkoztam, aki otthon programozgatott, majd elég jó lett és felvették valahova, bár biztos ilyen is van csak talán kevesebb.

Szóval hiába értéktelen papír az okj és lehet már nem teljesen ebben a képzési formában van, de biztos vannak hasonló képzések és szerintem ezekre érdemes ránézned.

Amit meg rögtön csinálhatsz otthon és szuper olcsó, meg rengeteg infó van benne azok szerintem a Udemy tanfolyamok. Kb 10 ezerből veszek nagyából 200 órányi anyagot, amit realisztikusan kb 500 óra alatt teljesítesz, ami kb 2 hónap, ha mindennap 8 órát foglalkozol vele. Technikailag ennyi tudással is képes lehetsz egy kezdő pozíciót megcélozni, csak lehet auto reject lesz sok helyen ha azt látják, hogy semmilyen formális képzésed nincs, főleg ebben a gazdasági helyzetben.

okt. 18. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!