Programozáshoz és weboldal készítéshez tippek ?
Nálunk több bootcamp és okj képzést végzett fejlesztő dolgozik. Olyan emberrel nem találkoztam, aki otthon programozgatott, majd elég jó lett és felvették valahova, bár biztos ilyen is van csak talán kevesebb.
Szóval hiába értéktelen papír az okj és lehet már nem teljesen ebben a képzési formában van, de biztos vannak hasonló képzések és szerintem ezekre érdemes ránézned.
Amit meg rögtön csinálhatsz otthon és szuper olcsó, meg rengeteg infó van benne azok szerintem a Udemy tanfolyamok. Kb 10 ezerből veszek nagyából 200 órányi anyagot, amit realisztikusan kb 500 óra alatt teljesítesz, ami kb 2 hónap, ha mindennap 8 órát foglalkozol vele. Technikailag ennyi tudással is képes lehetsz egy kezdő pozíciót megcélozni, csak lehet auto reject lesz sok helyen ha azt látják, hogy semmilyen formális képzésed nincs, főleg ebben a gazdasági helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!