BME VIK újra felvett tárgy díja?
Figyelt kérdés
Van két tárgyam ebben a félévben amit másodszorra veszek fel.
Az egyik egy 6 kredites vizsgás tárgy vizsgán nem voltam zh-n buktam a tárgyat, a másik egy 7 kredites tárgy ebból nincs vizsga.
A 6 kredites tárgyra a befizetendő 9000Ft az oké 1500Ft/kredit, de a 7 kredites tárgyra a befizetendő 13500Ft az mégis hogyan jön ki? Ahhoz, hogy ennyi legyen 9 kreditesnek kellene lennie. Vagy valamit én értek félre?
okt. 14. 12:52
1/2 anonim válasza:
Annyi kredit, ahány féle kurzust kell felvenned. Ha gyakorlat és előadás van egy tárgyból, akkor 2*4500 forintot fizetsz, ha labor és gyakorlat és előadás, akkor 3*4500-at. Ha pl. csak gyakorlat van belőle, akkor csak 4500 pengő lesz.
2/2 anonim válasza:
Annyi forint*
Tehát kreditekhez közvetlenül nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!