Főiskola + esti iskola lehetséges-e egyszerre?
Figyelt kérdés
A jövőben budapesten tervezek tanulni, az ELTE TTK-n, de mellette szeretnék esti iskolában Színész I. oklevelet szerezni. Persze nem első éven, de később van e rá lehetőség, hogy ezt a kettőt szimultán tudjam végezni? Köszönöm szépen a válaszokat, tippeket tanácsokat is elfogadok.okt. 10. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ha az egyik az önköltéges, akkor igen. Az a lényeg, hogy két állami képzést egyszerre nem végezhetsz.
2/5 anonim válasza:
Elvi akadálya nincs, én anno heti 40 órás munka mellett csináltam meg levelezőn a mesterdiplomámat és párhuzamosan egy -akkor még- OKJ-t. Utólag nem mondom, hogy a mai eszemmel is így csinálnám, de az biztos, hogy lehetséges.
Alapvetően a képességeidtől és az időmenedzsmentedtől függ.
3/5 anonim válasza:
Véleményem szerint ne első (fél)évben kezdd el a színészt. Szokj bele az egyetembe, alakuljon ki egy tanulási szokásrendszered, időbeosztásod, ismerd meg a követelményeket és a nehézségeket, és ha azok mellett is úgy gondolod hogy belefér, nem terheled agyon magad, nem mennek rá a kapcsolataid, akkor hajrá. De óriási hiba előre túlvállalni magad.
4/5 anonim válasza:
Első válaszoló: miért nem lehetseges? Csak kiváncsi vagyok a tapasztalatodra illetve a te tudásodra ezen a területen.
5/5 anonim válasza:
Ha úgy ismered magad, hogy nagyon jól betudod osztani az idődet és lesz energiád tanulni akkor igen, viszont ha nem akkor nem igazán ajánlom. Tanulni mindig tudsz, ezt ne felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!