Dolgozat megírása előtt le lehet fényképezni a dolgozatot?
Kérdezd meg aztán majd a tanár eldönti. A legtöbb dolgozatot oda szokták adni javítás után, úgyhogy talán nem nagy ügy, viszont ha van pótlási/javítási lehetőség lehet arra hivatkozva nem engedi, mert pl. kicsit módosítva ugyanazt adja majd.
Viszont én is úgy tudtam hogy az esti gimikben is van ez a gyökér telefonos szabály.
Én biztos nem ugyanazt adom, ha javítás van. Csinálok vagy 4 csoportot és direkt ugaron hagyok csoportokat a sima írás után, pont ezek miatt, hogy ne legyen erre lehetőség.
Még azt is megfontolnám, hogy egy teljesen más szisztémában írassam a javítót, mint az eredetit.
Az nem fordult meg a fejedben, hogy az ember bizony megjegyzi, hogy melyik kérdés okozott fejtörést, és utánanéz, s megtanulja?!
Amíg nem volt telefon, mit gondolsz, dolgozat után hogy tudtuk volna kibeszélni, hogy melyik kérdésre mit kellett volna válaszolni? Emlékeztünk rá, mert nehéz volt, vagy bizonytalanok voltunk.
Dolgozatot? Pároméknál még a zh-kat is le szokták fotózni.
Most komolyan...Úgy viselkedik itt mindenki, mintha első osztálytól kezdve egészen egyetem végéig full ötös lett volna, és életében egyszer sem csalt/puskázott volna, hanem minden egyes nap napi 5 órát görnyedt volna a tankönyv felett. Ugye, hogy senki az égvilágon nem csinált ilyet 10-en valahány éven keresztül? Ne legyünk már egyből önkéntes rendőrök, meg megmondó emberek, akik megmondják hogy mit lehet, és mit nem.
Egyébként jogot tanulok, és nincs ilyen egy jogszabályban sem, hogy nem lehet dolgozatot lefényképezni. Maximum házirendben lehet ilyen, de 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nálunk egy iskolában sem volt ilyen tilalom, pedig rengetegbe jártam, tekintve, hogy sok szakmám van.
Az meg, hogy ,,a tanár nem végzi a dolgát", az Magyarországon teljesen megszokott. Mondjuk ha minden tanár becsülettel megtartaná a tanórát, rendesen magyarázna, időben érkezne órára, stb. Akkor nem csalna ennyi diák. De nálunk is gimnáziumban voltak olyan tanárok(10-ből 7 kb), hogy semmire nem voltak jók. Nem magyaráztak, nem mondtak semmit, nem csináltunk órán semmit, sőt olyan is volt, hogy be sem jött órát tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!