Egyetemeken hogy működik a minorváltás?
Olyan minort vettem fel, amiről most úgy érzem, egyáltalán nem megy. Gondolkoztam azon, hogy minort váltok, de nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ez hogyan működik, erről nem kaptunk tájékoztatót. Azt tudom, hogy valamilyen kérvényt kell leadni.
(Károli)
Akkor felmész a honlapra, ott van fent a kérelem, amit már le kellett adni ebben a félévben, legkésőbb a szorgalmi időszakot megelőző hét utolsó munkanapjáig.
Az is le van írva, hogy a kérelmemnek csak abban az esetben tud az Egyetem eleget tenni, ha az általam most választottspecializáció/minor elindul, illetve a csoportban/tanteremben van elegendő hely.
Az is le van írva, hogy amennyiben a korábbi minort/specializációt már elkezdted, úgy a most választottal az abszolutóriumom megszerzéséig kredittúllépésed keletkezik, amely díjköteles (a szak utolsó évfolyamra megállapított önköltségi díj/30/kredit).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!