Sokat tanulok mégis rossz jegyet kapok, miért van ez?
12.-es vagyok és hónap elejétől +matekre is járok suli után, itthon is tanulok, az órákon kérdezek, suliba ha van szabad idő akkor is tanulok. Odamegyek az osztálytársaimhoz akik értik a leckét és megkérdezem amit nem értek magyarázzák el, mégis a belefeszített energiám kárba vesz. Sokat tanultam és megis dicsértek, hogy jól oldottam meg a feladatot. Miután a felmérőt odaadtam a tanárnőnek, azt mondta, hogy hibátlan amit oldottam. Mégis ma kikaptam és 2-es lett:)))
Egyik legrosszabb felmérő. Ez az én hibám, tudom. Sokszor miközben írom a felmérőt, eljutok egy erdeményhez, kételkedek, aztán meg kihúzom és leírom helytelenül. Most is újra ez történt. Túl rágörcsölök és nem figyelek oda. Ez lúzerség. Fogalmam sincs miért van ez, hogy kihúzom a jót s leírom a rosszat, de mindig ez van felmérőkor, viszont órán helyesen oldom meg mindig. Kiis emel a tanárnő.
Nem tudom így mi lesz velem érettségikor, félek ez miatt nem lesz meg.
Mit csináljak?://
Tanított téged valaki tanulni valaha is?
Mert engem soha.
Csak beledobtak a mélyvízbe és azt mondták " Csináld jól" !
De nem mutatták meg, hogyan kell jól tanulni.
Most már bármit meg tudok tanulni.
Szólj, ha érdekel.
Keresd meg az interneten a TAnulás technológiája tanfolyam-ot.
Nézd meg azt a rövid filmet és döntsd el, hogy ez kell-e neked?
A Szcientológia oldalt keresd, mert a többi oldalon használhatatlan hablatyok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!