Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » BGE-n hányszor lehet bukni?

BGE-n hányszor lehet bukni?

Figyelt kérdés

BGE-pszk-n hányszor lehet úgy felvenni tárgyat, hogy nem teljesítem? Ileltve hányszor lehet félévet ismételni?

Nem voltam passziválva, és nem jártam be előző félévben.

okt. 4. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában 3-szor lehet tárgyat és 6-szor vizsgaalkalmat felvenni.
okt. 4. 13:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) most lennék harmadéves, és önköltségesen vagyok a kkk-n. Ha nem fizetem be a pénzt egy félévre, akkor automatikusan megbuksz, vagy kirúgnak?
okt. 7. 07:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem fizeted be a pénzt, akkor tárgyat sem tudsz felvenni. Lehet, hogy lehet kérni részletfizetést, olyankor az első részletet a tárgyfelvétel előtt kell befizetni, az utolsó részletet (illetve a teljes összeget) pedig a vizsgák előtt, ugyanis nem engednek vizsgát felvenni, ha nincs rendezve a féléved.
okt. 7. 10:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Az első részlet be van, szóval a tárgyfelvétel még ment. Csak egy ismim nem fizette be a masodikat, mert nem járt be eddig és kövi félévbe kezdené el inkább. (Nyilván az első részletről smit befizetett, már lemondott mert valszleg nem utalják vissza akkor sem ha még nem volt bent egyszer sem a félévben)
okt. 7. 14:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor az ismid a Tanulmányi Osztályon érdeklődjön.
okt. 7. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!