Milyen tantárgyakból és hány tantárgyak alól kérhetek felmentést?
Figyelt kérdés
szept. 28. 18:51
1/12 anonim válasza:
Jó lenne, ha kicsit bővebben kifejtenéd a kérdést. Milyen iskola? Közép? Miért szeretnél felmentést kérni?
2/12 A kérdező kommentje:
Középiskola esti,humán tantárgyakbol.
szept. 28. 19:02
3/12 A kérdező kommentje:
Ezeket nem szeretem.
szept. 28. 19:02
4/12 anonim válasza:
Gondolom tesiből akarsz felmentést. Ha alapos az indok, lehet megadják. De az is lehet, hogy akkor helyette pl. gyógytesire kell járnod.
5/12 anonim válasza:
"Ezeket nem szeretem."
. Ilyen alapon nincs felmentés.
6/12 anonim válasza:
Magyarul mindent meg akarsz úszni...
Akkor minek jársz iskolába?
Nem vagy tanköteles, szépen otthagyod a sulit, elmész melósnak egy gyárba...
7/12 anonim válasza:
Az indokod nevetséges. Ha be is adod a erre hivatkozva a felmentést, 100%, hogy elutasítanak. De legalább szerzel egy jó napot az elbírálóknak (7röhögnek egy jót rajtad).
8/12 anonim válasza:
Humán tárgyaknál legfeljebb nyelvből (idegen nyelv + magyar helyesírás osztályozása) kaphatnál felmentést, diszlexia miatt. A nevelésügyi tanácsadóba kell elmenned. Azonban ez nem azt jelenti, hogy nem kell részt venned az órán, legfeljebb nem érettségizel belőle, és kész.
9/12 anonim válasza:
""Ezeket nem szeretem."
. Ilyen alapon nincs felmentés."
Na de ha nagyon nem szereti? Az azért már kell hogy valami legyen :D
10/12 A kérdező kommentje:
Reál tantárgyak, tetszenek úgy tudom hogy létezik Reál osztály iskola.
szept. 29. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!