Hogyan lehet büntetni a diákokat az iskolai környezetben, ami etikailag megengedett? És tanul abból a diák is.
Nem büntetek. De mindent lereagálok: nagyon röviden. Egy mondat, egy szó, egy kitartott szünet, egy nézés.
Nem vagyok tanár, csak meghívott óraadó, így folyamatában mem vagyok a srácokkal.
Szerintem már sehogy. Más a tanárokhoz (és más felnőttekhez is) való hozzáállás. Nekünk nem kellett agresszió meg semmi különleges módszer. Ha a tanár vagy a szülő mondott valamit, akkor hallgattunk rá. Legalábbis órán, meg otthon. Nyilván mi is csináltunk hülyeségeket, ha nem voltak ott felnőttek. De órán viselkedtünk, főleg ha ránk szóltak.
Illetve, a tanárokat védte az iskola. Egyszer egy diák nagyon túlment egy határon. Egy fiú kiabált egy tanárnővel és meg is lökte. Nem szórakoztak, azonnal kirúgták.
Ma meg még a fiút pátyolgatnák és a tanár lenne a hülye.
szerintem csak veled agresszívak, mert nem tudnak tisztelni. számomra sem vagy tiszta. most büntetni akarsz vagy pozitívan hozzáállni a dolgokhoz???
szetintem te nem vagy alkalmas tanárnak sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!