Mit csináljak ha nagyon utálom az egyetemet?
mit tanulsz, hány éves vagy? hidd el számítanak.
ha szerinted nem jó helyen vagy, akkor koccolj le. Ha csak az első félév, év módatja veled, depresszió kombóval, akkor meg gondolkozz el a hogyanon.
rendezd a soraid!
Én is most kezdtem, de szeretem. Mondjuk levelezős vagyok, de már megvan a társaság. A nappalisokkal is jól kijövök, napi szinten dumálok velük, eljárunk bulizni, stb. Levezősökkel meg együtt tanulunk, jegyzeteket cserélünk kérés nélkül, meg már megvan a napi rutinom, hogy minden este tanulok(ha nincs buli). Mondjuk nekem sokat segít a párom, aki már másodéves, és mindig mondja, hogy nem kell pánikolni, stb.
Egy kicsit várj még, aztán ha nem tetszik, akkor hagyd ott. Átmehetsz levelezőre is a későbbiekben például, ha mondjuk nem bírod a kolit, vagy nézhetsz másik szakot, hagyhatsz ki évet, és elmehetsz dolgozni(én ezt tettem), stb. Millió lehetőség van.
Nálunk már amúgy sokan kiíratkoztak a karunkon, pedig még október sincs(jogi kar). 😂
MOST?! Szeptemberben máris utálod az egészet ... pedig senkivel, semmivel semmi konkrét bajod. Próbáld átgondolni a dolgaidat!
Most bekerültél valahová, ahová szerettél volna. Még semmi érdekes, súlyos, katasztrofális nem történhetett, semmiről semmit nem tudsz. De tényleg mire vártál? Mire számítottál szeptember végére?
SZEDD ÖSSZE MAGAD, várj egy pár hónapot, félévet - aztán gondolkozz el újra!
És ezt ismételd meg évente legalább két alkalommal.
Aztán majd lesz diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!