Tudnátok valami tippet adni a produktív tanuláshoz?
Én most vagyok tizedikes, idén kezdek el készülni, és én úgy tervezem csinálni, hogy nem magolok, hanem megértem a tananyagot és főleg a törinél onnantól nagyon logikus lesz. Szerintem az is nagyon segíthet, ha osszefoglalókat írsz az egyes témákról, mert ha leírod könnyebben rögzül. Próbálj figyelni arra, hogy amikor tanulsz akkor száz százalékosan oda figyelj, például ne legyen melletted a telefonod, vagy bármi ami elvonhatja a figyelmed.
Hogyha nem tudod, hogy mi a fontos, akkor gondold át, hogy milyen irányban fogsz továbbtanulni, és nézd meg hogy oda mi kell és arra koncentrálj. Egyébként a tanulásban nagyon sokat segíthet az önismeret, de sajnos én ahhoz nem értek, viszont az interneten elég sok segítséget találhatsz.
Sajnos én több tanácsot nem tudok, remélem segítettem azért valamennyit, sok sikert a készüléshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!