Mit tegyek ha egy tanár miatt nagyon rosszul érzem magam?
18eves vagyok, és rendészeti iskolába járok közszolgálati szakon. Ez a két szak egybe van vonva így ugyanúgy tanulom a rendészeti tantárgyakat is mint pl az önvédelem. Amit egyébként nagyon szerettem amíg az előző tanár tartotta. De ő elment, és helyette jött egy új tanar, akit már két másik iskolatol elbocsajtottak, hasonló problemak miatt mint ami velem is van.
Katona volt, és nagyon keményen tartja az órákat. Amivel nem lenne baj hisz rendészeti osztály, viszont gyakran megalazva teszi. Persze nem mindenkit csak az olyanokat mint én. Akik nem a legjobb fizikummal rendelkeznek. A tanár roma származású és ezt többször hangoztatja is, de az egoja hatalmas. Folyamatosan csúnya szavakat mond pl más osztalyt le "kis g*cizzik", személyenkent is így szolit meg emberekez, olyat mond hogy szét vételek... Rengeteget futtat, és én mindig hátul kullogok, biztató szavakat mondott nekem, majd mielőtt én is végeztem az osztály társaimnak szidott hogy milyen béna vagyok... Ezek mellett padokat emeltet velünk, itt nem voltam de mesélték hogy át sétált a haszon, sárban fekvotamaszosztat, olyan feladatokat ad ahol egymást kell cipelni...
A túlsúlyosakat is szavakkal alázza és más osztályokban ahol nincs kiemeli hogy milyen jó hogy itt nincs.
Eleinte minden órán kb ki kellett mennem hányni ( ilyen még sosem volt) cukor gyógyszert szedek és erre fogtam, majd mikor folyamatosan kb rendszer volt az órai jöttem rá hogy ez nem ettől van. Más tanár pl ero, allokepessegbol is nagyon erős órákat tart, amin elfaradok izzadok, de nem vagyok ájulás szintén és nem hányok. Mindenki azt mondja ez már lelki cucc.
Az órája előtt napokkal szorongok haza érek és sírok.
Az osztály nem akar ellene tenni mert a nagy részének tetszik a stílusa, hogy cigit kér tőlük vagy fogalmam sincs. Nem szeretném ott hagyni a sulit mert már csak két évem van, de nem tudom hogy fogom ki bírni.
Hát a tanár stílusa nem megfelelő, de én azzal ne haragudj de egyetértek, hogy szigorú, és fizikailag sokat ér. Rendőrként azért, ahogy írtad ez alap lenne. Én nem jártam rendészeti tagozatra, de nekem is nagyon szigorú tesi tanárom volt, aki volt, hogy egész órán futtatott minket, de sokat javult az állóképességem, és ma már belátom, hogy erre nagy szükségem lenne még, mert ellustultam.
De ha ennyire zavar, szorongsz, akkor az igazgatóval kell beszélni a problémáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!