Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha felvettek egyetemre, de...

Ha felvettek egyetemre, de nem mentem el beiratkozni és nem szeretnék járni, akkor kinek kell szólni?

Figyelt kérdés

Felvettek, de úgy döntöttem nem idén szeretném elkezdeni az egyetemet, ezért nem iratkoztam be. Folyamatosan kapom az emaileket, tájékoztatókat, de napi szinten legalább 5-öt. Milyen telefonszámot hívjak fel ezügyben?

Van valami következménye, ha államira vettek fel és mégsem megyek?

szept. 11. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából senkinek nem kell. Tedd spambe a leveleket. Ha nem mentél el beiratkozni, akkor hivatalosan nem is vagy felvéve.
szept. 11. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Senkinek nem kell szólni, ez a felvételed semmis. Jövőre újra kell felvételizned, ha akarsz menni.
szept. 11. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy idióta vagy bocsi. Beiratkozol aztán berakod magad passzívra. Ehelyett lehet majd megint felvételizni jövőre.
szept. 11. 21:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Első félévben nem lehet passziváltatni, mielőtt még leidiótázol.
szept. 12. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Tavaly engem is felvettek, de én se iratkoztam be. Decemberig kaptam emaileket attól az egyetemtől.
szept. 14. 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!