ELTE BGGYK Erasmus?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt már valaki a Bárcziról Erasmuson? Ha igen, akkor pontosan hol? Alapképzésen nekem ez sajnos kimardt,szóval szívesen bepótolnám most a mesterképzésen. Mindenféleképpen csúszik így az ember?

szept. 11. 09:54
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Tele van a honlap beszámolókkal...
szept. 11. 10:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudtommal azok alapképzésen résztvevő hallgatóké,illetve azt gondolom,hogy az ilyen oldalakra a szépet és jót teszik ki leginkább.
szept. 11. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, voltam nem is egyszer. Nem irnek ide, de egyebkent a Bggyk nemzetkozi iroda oldalon mindent megtalalszt
dec. 5. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Es nem, engedjuk mar el ezt a remhir keltest a csuszasrol. Nem csuszol ha egyszeruen kepes vagy ket egyetemet osszeszervezni es tanulni. Akik tavaly es elotte is diplomaztak en se csusztam es sok szaktarsam se akik erasmusoztak. Nehez volt? Ket egyetem egyszerre?

Igen de megcsinaltam es eletem legfontosabb es legszebb feleve volt

Azt hogy hol voltam ide nem akarom leirni a felismerhetoseg miatt

dec. 5. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:

De hogy teljesíted a jelenléti kurzusokat? Felmentést kapsz az órák látogatása alól?

Hogy kell ezt az egészet elképzelni?

dec. 5. 19:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Kerlek, minden le van irva az oldalon. Az a baj, ha nem leszel onallo, nem fogod tudni menedzelni az erasmust, sot-nem gyakorin kellene kerdezni.

Minden oktatonak szoltam es tudtak rola, es leadtam egyeni tanrendet. Viszont ha nem olvasol magadtol utana, ne is palyazz mert iszonyat sok papirmunka amit eszben kell tarts.

dec. 5. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
#1-nek igaza van, tele van az oldal a web, minden infóval.
dec. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!