Japán cserediák Projekt ingyenesen van e Magyarországon? És ha van hol?
Tudok japánul, de szeretnék hozzám hasonlókkal beszélgetni, mivel Magyarországon nem igazán megy (a magyar nyelv.) a kommunikáció.
Japánt azt sokkal gyorsabban és hatékonyabban megy a tanulás.
Japán vagy? Vagy ott nevelkedtél? Mért másképp kizárt, hogy jobban tudd a japánt, főleg írni és olvasni, mint a magyart!
Emberek közé kéne járnod! itthon
Nem valószínű, hogy bárhol ilyet találnál. Nem éri meg nagyon senkinek sem.
Esetleg valamilyen japán iskola ha van, de ott sem tartom valószínűleg, hogy ingyen lenne cserediák program...
Gyakran még a fizetős sem megbízható
Az iskoládban van rá lehetőség?
Keress olyan felsőoktatási szakot, egyetemet, ahol van lehetőség Japánba menni. Ez nem feltétlenül a japán szak, amivel ugyan ki lehet menni, de a saját nyelvtudásod gyakorlásán kívül nem sokra jó. Ha ott is szeretnél maradni akkor olyat tanulj, ami Japánban is keresett szakma.
1# 4#téged ki bántott?
Kérdező# amikor én voltam gimis még angliai cserediák program is necces volt, és drága. Szerintem sincs ilyen itthon.
Én 20 éve végeztem megyeszékhelyen lévő elit gimiben, ott volt rá lehetőség és nálunk is volt japán diák.
Illetve az Eltére jártam, ott is lehetett menni a szélrózsa minden irányába, de nyilván nem a legrosszabban teljesítő/legszegényebb diákok mehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!