Az emberek írnak még egyáltalán papírra?
Figyelt kérdés
Én 26 éves vagyok 5 éve végeztem a suliban, a szakmát is elvégeztem. De én mióta kijöttem a suliból egyszer se írtam azóta papírra.. max aláírás.. mindent digitálisan írok. Szoktak meg emberek oldalakat írni?szept. 3. 18:27
2/9 anonim válasza:
Igen, például ha beírsz a vásárlók könyvébe.
3/9 anonim válasza:
Igen. Szerinted miért vannak füzetek a boltokban?
4/9 anonim válasza:
Én igen. Ugyan gépen is megvannak a verseim, blogot is vezetek, de mindig leírom őket papírra is, füzetbe.
5/9 anonim válasza:
Én füzetből, papírról sokkal könnyebben tanulok, mint képernyőről. Ehhez pedig le is kell írnom.
6/9 anonim válasza:
Én kis 10x10 centis jegzettömbcetlikre írok napi szinten 2-3 emlékeztetőt, ezen felül az A5-ös terápiás füzetembe is napi szinten írok néha 2-3 sorokat, de van, hogy fél-egy oldalakat.
Apám szintén napi szinten ír a kis naptárfüzetébe kb. mindent, ami aznap történik vele, plusz pénzügyi dolgokat, kertészeti dolgokat, emlékeztetőket, munkahelyi dolgokat, satöbbi.
Anyám szintén papírra-füzetbe írja a dolgait, mindenfélét.
Testvéreim nem írnak papírra, menyasszonyom viszont szintén szokott papírra írni, főleg emlékeztetőket pl. munkahelyi dolgokat, időpontokat, ilyesmiket, de ő viszonylag elég ritkán.
7/9 anonim válasza:
Vannak dolgok, amiket noteszbe jobban szeretek írni, és egyetemen is többnyire papírra jegyzetelek, de alapjáraton telefonon/laptopon írom a dolgaimat.
8/9 anonim válasza:
Amit mneg akarok tanulni - nyelv vagy hasonló - azt mindig papírra írom, sokkal jobban megmarad.
9/9 anonim válasza:
Én is még hallgató vagyok, de a tanuláson kívül is használom a kézírást. Jegyzetek, borítékok, naptár vezetésére. Sokmindent én is digitalizálok, hogy mindig elérhető legyen (mobiltelefon), és az egyetemi jegyzeteim is pont ezért nagyrészt digitálisak, de ott is a ppt-re kézzel írok, illetve tanulás közben sok kézzel írott jegyzetet készítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!