Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Aktív félév neptunban, de úgy...

Aktív félév neptunban, de úgy alakult, hogy nem tudok nappalira járni. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Aktiváltam a félévem és felvettem a tárgyaim, de úgy alakult, hogy nem lesz időm és kapacitásom nappalira járni.

A személyes beiratkozás nem történt, csak a neptunban aktiváltam a félévem. Van bármi kötelezettségem?

Ha személyesen nem iratkozom be, akkor olyan, mintha meg sem történt volna?

szept. 3. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tanulmányi osztályt kérdezd meg telefonon vagy emailben.
szept. 3. 18:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Leadtam a tárgyaim, elméletileg így nincs semmi probléma.
szept. 3. 18:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"A személyes beiratkozás nem történt, csak a neptunban aktiváltam a félévem. Van bármi kötelezettségem?"

Nem iratkoztál be így nincs, de én is azt javasolom, hogy szólj a TO-nak legalább email-ben.

szept. 4. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
Aktiváltad a féléved. TO-val passziváltasd magad, ha nem tudsz passzívra váltani, mivel aktív féléved lesz és akkor számolnod kell vele, hogy bukhatod az állami helyet, ha nem teljesíted a minimum kreditet.
szept. 4. 18:00
 5/11 A kérdező kommentje:

Olvasd el mégegyszer a kérdést szerintem..

Nem akarom megkezdeni a tanulmányaim, teljesen mindegy, ha átraknak fizetősre. 1 tárgyat sem vettem fel és be sem iratkoztam.

szept. 5. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
22%
Kedves kérdező, ha aktiváltad a féléved, rohadtul beiratkoztál. Aki nem iratkozott be, az nem tudja aktiválni. Szívesen!
szept. 5. 13:06
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Az az aktív félév már nem fog visszatérni magától passzívba. Ha bejársz ha nem akkor is elhasználódik a féléved és fizethetsz
szept. 5. 13:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Nyugodjon meg mindenki, el lett intézve minden:)
szept. 5. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Most ha lepontozod azokat, akik elmondják, hogy mi lesz, mert te jobban tudod, mi a fenének tetted fel a kérdést? Akkor tudod a választ ami úgy lesz, ahogy te akarod.
szept. 6. 13:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Mivel baromságot írtak, mire kellene nyomnom? Van, aki a kérdést se tudta értelmezni.
szept. 6. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!