Aktív félév neptunban, de úgy alakult, hogy nem tudok nappalira járni. Mi a teendő?
Figyelt kérdés
Aktiváltam a félévem és felvettem a tárgyaim, de úgy alakult, hogy nem lesz időm és kapacitásom nappalira járni.
A személyes beiratkozás nem történt, csak a neptunban aktiváltam a félévem. Van bármi kötelezettségem?
Ha személyesen nem iratkozom be, akkor olyan, mintha meg sem történt volna?
szept. 3. 17:57
1/11 anonim válasza:
Tanulmányi osztályt kérdezd meg telefonon vagy emailben.
2/11 A kérdező kommentje:
Leadtam a tárgyaim, elméletileg így nincs semmi probléma.
szept. 3. 18:38
3/11 anonim válasza:
"A személyes beiratkozás nem történt, csak a neptunban aktiváltam a félévem. Van bármi kötelezettségem?"
Nem iratkoztál be így nincs, de én is azt javasolom, hogy szólj a TO-nak legalább email-ben.
4/11 anonim válasza:
Aktiváltad a féléved. TO-val passziváltasd magad, ha nem tudsz passzívra váltani, mivel aktív féléved lesz és akkor számolnod kell vele, hogy bukhatod az állami helyet, ha nem teljesíted a minimum kreditet.
5/11 A kérdező kommentje:
Olvasd el mégegyszer a kérdést szerintem..
Nem akarom megkezdeni a tanulmányaim, teljesen mindegy, ha átraknak fizetősre. 1 tárgyat sem vettem fel és be sem iratkoztam.
szept. 5. 11:46
6/11 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha aktiváltad a féléved, rohadtul beiratkoztál. Aki nem iratkozott be, az nem tudja aktiválni. Szívesen!
7/11 anonim válasza:
Az az aktív félév már nem fog visszatérni magától passzívba. Ha bejársz ha nem akkor is elhasználódik a féléved és fizethetsz
8/11 A kérdező kommentje:
Nyugodjon meg mindenki, el lett intézve minden:)
szept. 5. 22:26
9/11 anonim válasza:
Most ha lepontozod azokat, akik elmondják, hogy mi lesz, mert te jobban tudod, mi a fenének tetted fel a kérdést? Akkor tudod a választ ami úgy lesz, ahogy te akarod.
10/11 A kérdező kommentje:
Mivel baromságot írtak, mire kellene nyomnom? Van, aki a kérdést se tudta értelmezni.
szept. 6. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!