Mi volt nálatok a suliban a mobiltelefon használatról?
Figyelt kérdés
Nálunk csak annyi, hogy tiszteletteljesen használjuk.szept. 2. 15:58
1/3 anonim válasza:
Amikor én jártam suliba be se lehetett vinni telót. De én 8dikban már vittem magammal mert azelőtt nem volt mobilom.
2/3 anonim válasza:
Azért egy központilag meghatározott rendelet nem vehető ennyire félvállról, mert ha kap a suli egy ellenőrzést, lesz pislogás...
Persze felvet jópár kérdést a rendelet gyakorlati alkalmazása, ami még kidolgozásra kell, hogy kerüljön, de sztem magára vessen az - akár tanuló, akár tanár, akár iskola -, aki teljesen figyelmen kívül hagyja ezt a direktívát.
3/3 anonim válasza:
Ugyan én már nem járok iskolába, de tudok olyanról aki igen. Náluk az volt, hogy minden óra előtt a tanári asztalra kitették egy dobozba a telefonokat, és ezt óra végén visszaadták, majd ezt kellett minden órán megcsinálni. Ennyi volt nekik. Ez még így normális is, és így kellene működnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!