Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire veszik komolyan a...

Mennyire veszik komolyan a Milton Friedman egyetemen a levelező szakosok jelenlétét?

Figyelt kérdés
Most vettek fel az egyetemre nemzetközi tanulmányok szakon levelezőre, szombati és pénteki napon lesz a tanítás de sajnos nekem a Péntek kiesik mivel dolgozom. Ezt mennyire veszik komolyan? Hogy a tudnám megoldani?

szept. 2. 11:11
 1/5 anonim válasza:
erre kíváncsi vagyok én is
szept. 5. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én Februárban kezdtem levelező gazdinfón a Miltonon, nem kötelező bejárni levelezősöknek. Jelenléti ívet iratnak a tanárok, de csak statisztikai céllal (mert rögzíteniük kell a Neptunban), de nincs következménye, ha nem vagy bent/nem írod alá. Ezt elmondta nekünk több tanár is.
szept. 8. 20:53
 3/5 anonim válasza:
2 en most a levelezos gazdinfora jarok a miltonra es a legtobb targyra szorgalmi időszaki zh-t irnak elo, es nem is engednek vizsgazni enélkül. Most hogy van ez?
szept. 13. 22:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálam egy tárgynál sincs ilyen, 2. félévemet csinálom, mindenhol vizsga van, évközi kötelező zh nincs. Van tárgy, aminél lehetőséget adnak majd decemberben elővizsgára az utolsó órán, de az se kötelező (vizsgaidőszakban is lehet menni).

Hanyadik féléven vagy? Amúgy most néztem a neptunban, hogy kb minden 1.féléves tárgyat más tanárok tanítanak, mint akik előző félévben.

szept. 14. 02:01
 5/5 Cuki manó 2 ***** válasza:
Levelezőn alapszabály hogy nem kötelező oda bejárni viszont nekem most van egy tárgyam ahol megajánlott jegyet lehet kapni az órai munkára
okt. 11. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!