Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valaki, aki már írt 30. 000...

Valaki, aki már írt 30. 000 karakterű szöveget word-be az meg tudná nekem mondani, hogy hány oldal lett?

Figyelt kérdés
köszi
2010. nov. 2. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy 31900 szavas! dokumentumom van, az 43 oldal.
2010. nov. 2. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha elég sűrűn írt oldalak, úgy 70-80 körül. De függ a betűmérettől és a szövegsűrűségtől. Egy-két ábrával jóval rövidebb is lehet.
2010. nov. 2. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:
12-es betűméret,times new roman,árbák,táblázat ..stb nélkül,csak a szöveg
2010. nov. 2. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

A karakter nem azt jelenti, hogy annyi szóból áll. (Jelzem ezt az előző válaszolóknak).

Én írtam egy 6000 karakteres szöveget, az lett 3-4 oldal, 12-es betűméret, sima betűtípus. Tehát 30.000 karakter olyan 20-25 oldal lesz. Kérdés,hogy a szóköztis számolod-e?

2010. nov. 4. 16:32
 5/5 anonim válasza:

A Wordben van karakterszámláló. Beállítások Eszközök szavak száma valami ilyesmit kell keresni.

Megnyitsz egy üres dokumentumot és beleírsz vagy másolsz egy oldalnyi szöveget. Megnézed az mennyi karakter és elosztod a 30000-et vele. Megkapod hány oldal.

Figyelem! Ez legalább 1 percet igénybe vesz az életedből.

Persze kérdezni mindig könnyebb, mint gondolkodni. ;-)

2012. jan. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!