Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Minden egyetemen van lehetőség...

Minden egyetemen van lehetőség online beiratkozásra?

Figyelt kérdés

Vasárnap indulunk nyaralni a férjemmel, és félek, hogy pont azokban a napokban lesz beiratkozás az egyetememre.

A nyaralást tavasszal foglaltuk, nem szeretnénk visszamondani.

Rendes felvételi eljárásban jelentkeztem, de nem vettek fel. Ezért pótfelvételiztem, és még semmit sem tudok, hogy mikor lesz a beiratkozás. Holnap tudom meg, hogy felvettek-e, de valószínűleg igen, mert sok pontom volt erre a helyre. Ha felvettek, és netán akkor lesz a beiratkozás, amikor nyaralunk, az megoldható online minden egyetemen?

Levelezőre jelentkeztem, nem tudom, ez számít-e valamit. 8.-án érünk haza.

aug. 28. 18:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok helyen be kell menni személyesen, bevinni az eredeti bizonyítványokat.
aug. 28. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt vagy, megkeresed a to honlapján az illetékes ügyintéző számát, e-mail címét, és megkérdezed tőle, hogy mikor lehet megoldani, mert nem leszel itthon.
aug. 28. 18:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy látom itt az interneten írt tapasztalatok alapján, hogy a legtöbb helyen személyesen be kell menni, de pl. nálunk PTE-n nem kellett, de én úgy látom ez a ritkább.
aug. 28. 19:04
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
ELTE-n személyesen kell. Külön kihangsúlyozták, hogy ennek elmulasztása esetén érvénytelen a beíratkozás.Lehet meghatalmazást is adni valakinek.
aug. 28. 19:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Hmmm az nehéz lesz, mert az ország másik felén van az egyetem. Mindenesetre írok nekik akkor, ha felvesznek.
aug. 28. 20:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Egyébként a pannon egyetemen végeztem 3 éve, akkor 6 éve beiratkozáskor már online lehetett.

Most a Kodolányira vettek fel.

aug. 28. 20:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Jajj, remélem ha holnap kihirdetik, akkor pénteken lesz! 🙈
aug. 28. 20:34
 8/11 A kérdező kommentje:

Mondjuk nagyon gáz az egész tanítási rendszerre nézve, hogy kb félév elindulása előtt tudod meg, hogy mi van.

Tudom, alapképzésnél is hiába vettek fel július közepén, kb tanév előtt csöpögtették az infokat, és rohadj meg az utolsó pár napban mindent elintézni.

aug. 28. 20:37
 9/11 anonim ***** válasza:
79%
Érdekes, nekem nem kellett kapkodni utolsó napokban. Rendes eljárásban is ilyenkor van a beiratkozás, mégis erre szervezted a nyaralást.
aug. 28. 20:45
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, most van a beiratkozás, ezért szerveztük szeptember elejére!!!! Hogy túljussak arra rajta! Erre ennyire elhúzzák a pótfelvételi kihirdetését, minek?

Ne akadékoskodj már!

aug. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!