Minden egyetemen van lehetőség online beiratkozásra?
Vasárnap indulunk nyaralni a férjemmel, és félek, hogy pont azokban a napokban lesz beiratkozás az egyetememre.
A nyaralást tavasszal foglaltuk, nem szeretnénk visszamondani.
Rendes felvételi eljárásban jelentkeztem, de nem vettek fel. Ezért pótfelvételiztem, és még semmit sem tudok, hogy mikor lesz a beiratkozás. Holnap tudom meg, hogy felvettek-e, de valószínűleg igen, mert sok pontom volt erre a helyre. Ha felvettek, és netán akkor lesz a beiratkozás, amikor nyaralunk, az megoldható online minden egyetemen?
Levelezőre jelentkeztem, nem tudom, ez számít-e valamit. 8.-án érünk haza.
Egyébként a pannon egyetemen végeztem 3 éve, akkor 6 éve beiratkozáskor már online lehetett.
Most a Kodolányira vettek fel.
Mondjuk nagyon gáz az egész tanítási rendszerre nézve, hogy kb félév elindulása előtt tudod meg, hogy mi van.
Tudom, alapképzésnél is hiába vettek fel július közepén, kb tanév előtt csöpögtették az infokat, és rohadj meg az utolsó pár napban mindent elintézni.
Igen, most van a beiratkozás, ezért szerveztük szeptember elejére!!!! Hogy túljussak arra rajta! Erre ennyire elhúzzák a pótfelvételi kihirdetését, minek?
Ne akadékoskodj már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!