Mi történik, ha valaki nem megy el a szaktájékoztatóra?
Figyelt kérdés
Bátyám felvették egyetemre, és ma tartanak az ő szakán tájékoztatót, majd egyetem-bejárást. Ő kijelentette, hogy szerinte ez az egész hülyeség és ő nem megy. De gondolom elég fontos infókat mondhatnak itt el, mert külön esemény van rá. Ezeket az infókat felteszik valahova később? Vagy el lehet boldogulni enélkül is egyetemen?aug. 28. 07:13
1/6 anonim válasza:
Annyira átlátszók ezek a kérdések... Egyetemista felnőtt vagy, miért nem mered vállalni, hogy nem akarsz menni? Miért kell ez a bátyám-duma?
2/6 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy nem tudsz megismerkedni szaktársakkal, akikkel utána infót tudnál cserélni. Hülyeség nem elmenni a szaktájékoztatóra egyébként. Soha nem fogod megtudni, hogy miről maradtál le.
3/6 anonim válasza:
Erre nincs általános válasz. Valamikor tényleg felesleges, máskor nem, de utóbbi is leginkább akkor van, amikor lusták írásban tájékoztatni. És azért valljuk be, eléggé problémás lényeges információt csak szóban közölni.
4/6 anonim válasza:
El lehet boldogulni nélküle is, de aki lusta elmenni egy tájékoztatóra az szerintem nem fogja átrágni magát az egyetemi szabályzaton vagy egyedül utána menni dolgoknak.
Szaktájékoztaton legalábbis nálunk azért ilyen alap dolgokat is elmondták hogy mik a kreditek, mit jelent pl. ha egy tárgynál félévközi jegy szerepel, ha ráépülő tárgyal csúszunk mik az opciók, milyen ügyben kit keressünk stb. Szerintem érdemes elmenni rá, főleg ha most először jár egyetemre.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen, ilyenek már megvannak, hogy mik a kreditek és hogy évente legalább 36 kell belőle, a félévközi jegy ha jól tudom beadandókból szerezhető jegy, csúszást nem tudom, de ha ilyen helyzetbe kerülök, utána járok majd, a tanulmányi kérdésekkel pedig a hallgatói képviseletet kell keresnem, nekik tudom hol az jrodájuk. Szóval utánanéztem már dolgoknak, megnéztem az egyetem mintatervét, szakleírását
aug. 28. 10:38
6/6 anonim válasza:
Szóval utánanéztem már dolgoknak
Sejtettük, hogy nem a bátyád... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!