Miért van ez szerintetek?
18 vagyok folyamatosan elnyomnak itthon is.
Nem engedik hogy barátaim legyenek, neem emgedik hogy suli nellett dolgozzak.
Mindenre van valami hülye indok, de a legvicesebb az az, higy eljátszák, hogy megbeszélem velük, hogy akkor elmennék (havi1x) ode-oda
(Nem matt részegre bedrogozva lenni) Hanem kicsit iszogatni beszélgetni
Sétálni
Volt már ilyenre 1x alkalom, semmi baj ne volt utána
A lényeg az az hogy mindenhova elengednek aztán a 'nagy nap' előtt kitalálják hogy na akkor mégse
Ezzel annyit érnek el hogy kellemetlen helyzetbe hoznak magyarázkodok annak a maradék 1-2 ismerősömnek, hogy miért nem tufok elmenni, nekik logikusan egy idő után elegük lesz és lelépnek
Én meg egyedül maradok
Kezdek beleőrülni
Se kutyám se macskám
Senkim nincs akivel akár itthon el tudnék lenni
Most nem szeretnék fejmosást kapni hogy állj ki magadért, stb
Mivel? Meg hogy?
Elnyomnak meg ellehetetleítenek attól is, hogy egykos pénzhes jussak
Nagyon sokszor elgondolkoztam hogy így abszolút nincs értelme az életemnek...
Én azt ajánlom, hogy nézd meg az interneten " Az elnyomás oka. " című videót.
Abban lehet olyan tudásanyag, ami segíthet neked.
Tudom hogy nehéz, de én a helyedben mégis elmennék a programokra. Egy idő után lehet befejeznék, ha látnák hogy nem tudnak kontrollálni téged. Lázadj egy kicsit.
Meg igaz hogy az ő házukban élsz, de mégis csak 18 vagy, jogilag felnőtt. Lehet hogy a szemükben még kisgyerek vagy?
Beszélni se tudtál velük rendesen? Sok szülő könyörögni szokott a gyerekének hogy menjen el dolgozni, érdekes hogy náluk ez pont ellenkezőleg van.
Kedves 3-as
Hova?
Budapesten egy albérletmajdnem 200 ezer rezsivel
Középsuliba járok, nem tudnám állni a költségeket
4-es.
Ugyanez
Koliba nem mehete
Feltételei vannaky aminek ne teszek eleget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!