Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvettek a kollégiumba. Mi a...

Felvettek a kollégiumba. Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Olyat olvastam, hogy szobafoglalás van, és azok közül, akik egy szobában akarnak lenni, az egyik ír e-mailt ezügyben.

Eddig minden szép és jó, de ezt amúgy kötelező megcsinálni?

Csak mert nem ismerek senkit sem, és gólyatáborba sem tudok menni, mert az nekünk eléggé drága.

Ha kötelező, akkor nagyon cuki lenne írogatni a leendő társaknak, hogy kollégisták-e és lennének velem egy szobába?

Sajnos eléggé túl tudok izgulni mindent, főleg úgy, hogy most fogom elhagyni a városomat először hosszabb időre családtagok nélkül.

aug. 23. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Érdeklődj a gondnokságon.
aug. 23. 22:04
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk egy egyetem/kollégium megnevezése nem ártott volna..

Legtöbb helyen ez csak egy lehetőség, de jobb ha az illetékeseknél kérdezel utána ilyen dolgoknak.

aug. 23. 23:00
 3/9 anonim válasza:
14%
Hányadikos vagy?
aug. 23. 23:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Most csinálom először ezt, elsőéves leszek.

A Pécsi Tudományegyetemre jelentkeztem, a szekszárdi koliba vettek fel.

aug. 23. 23:37
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem ismersz senkit, akkor nyilván nem "akarsz" egy szobában lenni senkivel. Egészen biztos, hogy nem csak te vagy így ezzel, úgyhogy majd a koli fog beosztani titeket valahogy. Ezen felesleges izgulni. ;)
aug. 24. 08:58
 6/9 A kérdező kommentje:
5 szuper, köszi. Remélem, jó szobatársakat kapok, és én is elég jó szobatárs tudok majd lenni.
aug. 24. 09:05
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Én anno kiírtam a szakos facebook csoportunkba egy posztot, amiben leírtam, hogy keresek szobatársakat (négyágyas szobák) és írtam leírást magamról. Abszolút nem volt ciki, sokan jelentkeztek, és még többen mondták utólag, hogy bár ők is ezt csinálták volna:D
aug. 24. 22:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki viszont tényleg jó lett volna ha megírod, hogy hova vettek fel. Engem is felvettek és nekem a Neptunon kellett beadni ahol előre be kellett írni azoknak a nevét, akikkel egy szobában akarok lenni. Utólag is lehet változtatni, de ez megbeszélés és sok hercehurca…
aug. 25. 11:21
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem kötelező, évközven úgy is válthatsz szobát megegyezés alapján ha úgy adódik. Legalábbis nálunk így volt.
aug. 25. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!