Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mikor derül ki, hogy tudok-e...

Mikor derül ki, hogy tudok-e menni kollégiumba? (PTE KPVK)

Figyelt kérdés

A Pécsi egyetemre jelentkeztem, azon belül is KPVK-ra. Leadtuk anyukámmal a kolis jelentkezést is még határidő előtt néhány nappal.

Anya szerint mindenképpen be fogok tudni kerülni, mert messze lakom (153km) Szekszárdtól és halmozottan hátrányos helyzetűnek is minősülök, de nem tudom....szeptember másodikán kezdődik a suli, addig már nincs vissza túl sok idő, és én még nem kaptam értesítést arról, hogy kolis leszek-e. Ez mikorra derül ki? Eléggé stresszelek rajta, mert ha nem lehetek kolis, akkor az albérletet nem tudnánk kifizetni anyával együtt, mert ő nem keres valami jól, és én sem kaptam túl sok pénz a nyári diákmunkámért....

aug. 21. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:
76%
Bár a kérdésre nem tudom a választ, de a PTE-n tavaly lehetőség volt lakhatási támogatásra pályázni azoknak, akiket nem vettek fel koliba. Esetleg érdemes lehet ennek is utánanézni, ameddig az eredményre vársz.
aug. 22. 03:59
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

[link]

Tavaly 25-én derült ki, de ha megnézed, idén is 21-ig volt hiánypótlás...

aug. 22. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!