Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen laptop táskát érdemes...

Milyen laptop táskát érdemes venni?

Figyelt kérdés
Most kezdem az egyetemet és napi szinten fogom vinni a laptopot. Olyan táskát szeretnék, amiben sok hely van, hogy más dolgok is elférjenek benne, ha esetleg egész nap ott lennék. Tudtok ajánlani nektek jól bevált táskákat?
aug. 17. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Én ezt a táskát használom [link] nagyon bevált, óriásira ki lehet nyitni. A laptopnak van párnázott helye és vízálló anyagból van.
aug. 17. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt kifelejtettem hogy hosszú a szállítás ugyanis szárazföldön jön.

Ezen kívül tökéletes.

aug. 17. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, amibe sok dolgot pakolsz még, az jó nehéz lesz. Tapasztalatom szerint ez a vásárlás előtt nem szempont. Na de egy év múlva... Nálunk már rettenetesen drága, de nagyon pofás cuccok kerültek emiatt fél év múlva szemétre (olyan elegáns bőr laptoptáska volt, hogy tán még annak a Habó Nyárpinak is megfájdult volna rá a foga... de piszok nehéz volt laptop nélkül is, hát egy évig penészedett az alagsori lépcsőn, mert ugye hamar kigolyózta a királynő). No meg az is kérdés, mire vennéd, mert ha ki kell neki bírnia Madár ütéseit, az is más, mint egy könnyű vászontáska (vízhatlan produktumra gondolok, az jó, ha nem ázik be hamar).

Na meg eleve abban gondolkodsz, hogy szalonna, kenyér, 2 zokni, 2 gatya, szappan, fogkefe, tornacipő, kisbalta, hálózsák ÉS laptop, akkor el kell könyvelni persze, hogy ez ennyi, akkor egy nagy hátizsákot ajánlok laptoptartó rekesszel.

aug. 17. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Mekkora laptop? Én annyi mindenkit látok amúgy egyetemen, hogy a laptopját csak simán berakja a kis egyszerű kézitáskájába, de nekem pl. a 15,6" laptopom akkora táskába nem is férne bele (pluszba egy egyszerű kis táskába bele se raknám). Szóval érted, mekkora laptopról van szó, mert nem mindegy. Mondjuk többségében 15,6" méretűek a laptopok, de nyilván van kivétel, szóval ezt így az elején kéne tisztázni.
aug. 18. 13:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!