Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Siófokon melyik autós oktatót...

Szabrina79 kérdése:

Siófokon melyik autós oktatót ajánljátok? Olyat aki türelmes és nem ordibál?

Figyelt kérdés

aug. 16. 13:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Fokisuli, Lutz János. Nagyon rendes volt velem, nem kiabált egyszer sem mindig segítőkész volt, még akkor is ha ugyan azt a hibát csináltam újra.
aug. 16. 13:12
 2/3 anonim ***** válasza:

"Olyat aki türelmes és nem ordibál?"

Mé ilyet keresel? Teljesen elveszi a vezetés-tanulás élményét. Én szándékosan olyanhoz mentem aki ideggyenge, olyan jókat lehetett röhögni rajta amikor bevadult mert elkezdtem rángatni a kormányt meg átmentem a szembejövő sávba (direkt) 🤣

aug. 16. 17:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi,engem egy ilyen majdnem kinyírt konkrétan berántotta a kormányt a kamion elé. Azt ne kérdezd miért. Úgy löktem odébb. Szomszéd mondta régen is zizi volt már. Nem szeretnék mégegy ilyen öngyilkosjelöltet.
aug. 17. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!