Diplomaosztón mindenki a saját családjával foglalkozik, a szaktársakkal ott már nem igazán van “bratyizás”?
Figyelt kérdés
aug. 13. 22:56
1/4 anonim válasza:
Nem annyira jellemző, alapszakos átadón csak olyan szaktársakkal beszélgettem még a diploma átadó előtt akikkel amúgy is jóban voltam és pont úgy ültettek minket hogy közel voltunk. Utána meg mindenki a saját családjával foglalkozott. Mesteren annyiból volt más hogy utána szakonként volt még egy fotózás, úgyhogy aki akart bratyizhatott, én mondjuk csak vártam hogy legyen vége aztán mehessek a rokonsághoz vissza.
2/4 anonim válasza:
Nálunk is diplomaosztó előtt beszélgettünk (hova kell menni átvenni a talárt/ki izgul/végre vége stb...)
Nekünk mixelték a nappalis és levelezős hallgatókat, így nem mindenki ült egymás mellett, szóval diplomaosztó közben csak a szerencsésebbek tudtak bratyizni.
Utána a többség már csak a családdal foglalkozott, én fotózkodtam a családdal utána siettünk haza mert nagyon meleg volt.
Azóta a közös chat-ben adásszünet van, szerintem így is marad.
3/4 anonim válasza:
Ja, nagyjából. Nekem mondjuk nem jöttek a szüleim (nem szeretik az ünnepségeket, meg messze is laktak), egy szenegáli végzőssel (neki szintén messze laktak a szülei :) elmentünk utána ebédelni egy étterembe, hogy azért valamennyire mi is ünnepeljünk.
4/4 Xira válasza:
Ez attól függ ki mennyire unja vagy nem unja a családja látványát én el sem hívtam őket, így is olyan tömeg volt hogy ha valaki el enged egy galambot akkor ott mindenki menekül mintha a Titanic sűllyedne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!