Hogyan lehet igazolni kollégiumnál a távolságot?
#1 én is arra gondoltam, azt csatolni is fogom majd valószínűleg, csak nem tudom, hogy kellene-e még valami. Mert itt gyakorin, meg más egyetem oldalán is olvastam, hogy valahol például menetjegyet kértek, amin fel volt tüntetve a km.. én viszont nem szívesen vennék csak ezért jegyet, meg tényleg az, hogy maga az egyetem mit fogad el hivatalos igazolásnak, amiről, ugye, nem találtam semmit
#2 Károli
Felőlem a béka segge alá is pontizhattok, nem érdekel...
De az a minimum, hogy beírja, mégis mire kíváncsi.
Anélkül, hogy tudnám, hova jelentkezik, mégis hogyan keressem meg helyette a honlapon?
Kérdező, világosan ott van a táblázatban, a csatolandó dokumentumok, igazolások oszlopban, hogy írd be a távolságot, ennyi. Sőt, azt is megmondják, hogyan számold...
A távolság az ok, az megvolt eddig is, a kérdés az, hogy csatolmányként kell-e még valamit feltölteni. Mert oké hogy beírom hány km, de ott van alatta a csatolmány feltöltésének lehetősége, ahol fájlokat kell feltölteni…
Nem kellett még ilyet csinálnom, közvetlen környezetemben sincs senki egyetemista aki tudna ebben segíteni, szóval bocs, de inkább megkérdezem, még ha egyértelmű is a válasz, mert nem akarom, hogy egy fel nem töltött dokumentum miatt csússzak le a szociális pontokról 🤷♀️
Nem gond, hogy megkérdezted, csak nézd meg a táblázatot :) Ahova kell mellékelt, igazolás, ott az szerepel az oszlopban.
Sikeres tanulmányokat kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!