Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnátok segíteni a Neptunos...

Tudnátok segíteni a Neptunos belépéssel?

Figyelt kérdés
Megkaptam az e-mailt a Neptunkódommal, viszont a belépéskor nem tudok új jelszót állítani (új felhasználó vagyok). Az oldal kiírása szerint valamilyen információ nincs a rendszerben, de nem tudom, hogy mi hiányzik. Már írtam nekik egy e-mailt, viszont kicsit félek, hogy lecsúszok a kollégiumi jelentkezésről is, mert nem tudom válaszolnak-e majd időben. Köszi mindenkinek a segítséget! :)

aug. 4. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
Esetleg egy intézmény???
aug. 4. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem automatikusan feldobta a jelszócserét…amit kaptál jelszót azzal be tudsz lépni nem? Átmenetileg kaptad, mert cserélni kéne, de csak egyszer használhattad?
aug. 4. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
37%

#1 ott van, hogy ELTE

Engem nem oda vettek fel, de én sem tudok belépni...

aug. 4. 11:20
 4/5 A kérdező kommentje:

#1 Az ELTE, viszont szerintem nem az egyetemmel lesz a gond, hanem valahol a rendszerben.

#2 A gond ez, hogy nem kaptam semmilyen jelszót, csak az azonosítót, vagyis a Neptunkódot, automatikusan azt a lehetőséget adták, hogy "új jelszó". Már írtam nekik egy emailt, reméljük holnap válaszolnak is.

aug. 4. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez a probléma, azonnal új jelszót kellet csinálni és utána nem enged be vele 😅
aug. 4. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!