Tudnátok segíteni a Neptunos belépéssel?
Figyelt kérdés
Megkaptam az e-mailt a Neptunkódommal, viszont a belépéskor nem tudok új jelszót állítani (új felhasználó vagyok). Az oldal kiírása szerint valamilyen információ nincs a rendszerben, de nem tudom, hogy mi hiányzik. Már írtam nekik egy e-mailt, viszont kicsit félek, hogy lecsúszok a kollégiumi jelentkezésről is, mert nem tudom válaszolnak-e majd időben. Köszi mindenkinek a segítséget! :)aug. 4. 09:05
2/5 anonim válasza:
Nekem automatikusan feldobta a jelszócserét…amit kaptál jelszót azzal be tudsz lépni nem? Átmenetileg kaptad, mert cserélni kéne, de csak egyszer használhattad?
3/5 anonim válasza:
#1 ott van, hogy ELTE
Engem nem oda vettek fel, de én sem tudok belépni...
4/5 A kérdező kommentje:
#1 Az ELTE, viszont szerintem nem az egyetemmel lesz a gond, hanem valahol a rendszerben.
#2 A gond ez, hogy nem kaptam semmilyen jelszót, csak az azonosítót, vagyis a Neptunkódot, automatikusan azt a lehetőséget adták, hogy "új jelszó". Már írtam nekik egy emailt, reméljük holnap válaszolnak is.
aug. 4. 17:10
5/5 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a probléma, azonnal új jelszót kellet csinálni és utána nem enged be vele 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!