Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem iratkozom be a felsőfok...

Ha nem iratkozom be a felsőfokú szakképzésre, azzal a jelentkezésem is törlődik?

Figyelt kérdés
Nyár elején lediplomáztam, ennek ellenére még év elején beadtam a jelentkezésemet egy felsőfokú szakirányú képzésre. Úgy voltam vele akkor, hogy lehet lesz kedvem elvégezni egy 2 éves kurzust még, de annyira beleszerettem végül a hivatásomba, illetve kaptam egy nagyon jó állásajánlatot is, hogy úgy döntöttem mégsem folytatom a felsőfokú tanulmányaimat. Azonban jött az sms, az email, hogy felvettek a választott szakképzésre. Sőt ma már kaptam olyan emaileket is, hogy a tárgyakra az ügyintéző által jelentkezés történt...Amit azért nem értek, mert be se iratkoztam még (nem is fogok)..Vagy ez automatikusan történik az által, hogy felvételt nyertem? Ahol diplomáztam, ott a tárgyfelvételt mi intéztük....Mindenesetre, arról szeretnék megbizonyosodni, hogy ha nem iratkozom be, azzal tárgytalanná válik, hogy felvételt nyertem? Vagy valamilyen ügyintézéssel jár, hogy töröljem a jelentkezést?

aug. 2. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel velük a kapcsolatot.
aug. 2. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem iratkozol be, akkor a felvételed semmis.
aug. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!