Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Csak a klinikai szakpszichológ...

Csak a klinikai szakpszichológusnak kell állandó kötelező továbbképzésekre járnia a praxisa megtartásához vagy más pszichológusoknak is?

Figyelt kérdés

pl sportpszichológusoknak, tanácsadó szakpszichológusoknak stb?

Hogy van ez a rendszer nálunk?

júl. 27. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyik pszichológusnak kell, aki valamire való szakember szeretne lenni.
júl. 27. 12:57
 2/2 A kérdező kommentje:

úgy értem, hogy aki már gyakorló szakember (legalábbis én csak klinikusról tudok), nekik 2 évente össze kell gyűjteni X kreditnyi továbbképzést ahhoz, hogy érvényes maradjon a működési engedélyük és praktizálhassanak.

de más területen dolgozó pszichológusokról még sose hallottam ezt, pl. tanácsadó pszichológus, ami talán az egyik leggyakoribb.

(és mondjuk el is tudom képzelni, hogy ez valamiféle egészségügyben létező feltétel, mint az orvosoknál, hiszen a klinikai szakpszichológus is ide tartozik, a többi viszont nem)

júl. 27. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!